Συνεχίζεται σε αυτή την ιστοσελίδα ~ Continious on this Blogsite:

Η 6η Νύχτα του Γαλαξιακού Κύκλου


Η 6η Νύχτα στο Ημερολόγιο ΤΟΥΝ των Μάγιας
ή

Η 6η Νύχτα της Δημιουργίας Νέας Συνείδησης στη ζωή μας
ή

Η 12η Πρόθεση από το "Δέντρο της Ζωής" ή την "Πηγή"
στη συνείδησή μας


Διαβάστε, διαβήτε και... καλό δρόμο στο διάβα σας !

Η Μετακίνηση των Εποχών ~ The Shift of the Ages

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για περισσότερες λεπτομέρειες!

Shift of the Ages Film

ΟΙ ΜΑΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ

ΟΙ ΜΑΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ
Το MAYANMAJIX στα Ελληνικά!

Το MAYANMAJIX στα Ελληνικά

Το MAYANMAJIX στα Ελληνικά
Για να υπολογίσετε και να διαβάσετε ποιό είναι το Ηλιακό σας σημείο γέννησης και ο Τόνος γέννησής σας στο Ημερολόγιο των Μάγιας

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η "Αληθινή μέτρηση του Ημερολόγιου" σύμφωνα με τις ανακαλύψεις του Σουηδού μικροβιολόγου/ερευνητή Δρ. Καρλ Τζοχάν Κάλεμαν.
Η ιστοσελίδα τιμά τους Γέροντες Φροντιστές/Φύλακες της Ημέρας του Ημερολογίου και ιδιαίτερα τον επικεφαλής τους σαμάνο και λέκτορα Δον Αλεχάντρο Οξλαγ και
είναι όλα αναφορές και μεταφράσεις από τα έργα και έρευνες του κ. Ιαν Ξελ Λάνγκολντ και
του Δρ.Καρλ Τζοχάν Κάλεμαν για τη φιλοσοφία, τις ημερομηνίες και τη σημασία του ημερολογίου των Μάγιας για την κοινωνικοπολιτική μας πραγματικότητα και την υπαρξιακή/συναισθηματική απόρρεια στη προσωπική μας ζωή.
Διαβάστε το κείμενο "Ο Χρόνος στους Μάγιας" με τα σύντομα βιογραφικά που ακολουθούν.
Για να έχετε καθημερινή ενημέρωση στο προσωπικό σας ταχυδρομείο, δώστε τη διεύθυνσή σας στη περιοχή εγγραφής.
Για μια πλήρη εικόνα των παραπάνω αναφερθέντων δείτε την ταινία/διάλεξη του κ.Ίαν Ξελ Λάνγκολντ:

Το Ημερολόγιο των Μάγιας Έρχεται στον Βορά - "Ο Κόνδορας πετάει στον Αετό" Μέρος 1 και 2

Ενημερωτικές και αποκαλυπτικές εξηγήσεις για το ημερολόγιο "Μακράς Μέτρησης" (Long Count) και για το τι σημαίνει "το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας" μπορείτε να δείτε και να ακούσετε στις διαλέξεις - ομιλίες του ίδιου του κορυφαίου ιερέα των Μάγιας και διατηρητή του ημερολογίου της 13ης γενιάς ιερέων των Κουΐτσι Μάγιας από την Γουατεμάλα, Δον Αλεχάντρο Κυρίλο-Περέζ Όξλαγ ή "Τάτα" που μαζί με την γυναίκα του Ελίζαμπεθ Αραούχο ως μεταφράστρια κάνουν περιοδίες σε πολλές χώρες μεταφέροντας μηνύματα αγάπης, ενότητας, ειρήνης, προσωπικής δύναμης στους ιθαγενείς λαούς.
Τις ομιλίες του Δον Αλεχάντρο θα τις δείτε εδώ:

Ο Δον Αλεχάντρο Όξλαγ για το ημερολόγιο "Μακράς Μέτρησης", το "Τέλος του ημερολογίου" και του "4ου Ήλιου"

Για να έχετε καθημερινή ενημέρωση στο προσωπικό σας e-mail ταχυδρομείο, δώστε τη ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη περιοχή εγγραφής.
Αφήστε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσεις σας ελεύθερα.

Το Ημερολόγιο των Μάγιας...

Το Ημερολόγιο των Μάγιας...
...και αυτή είναι σχεδιαγραμματικά η ερμηνεία και σημασία του

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Σημείο ημέρας: Ix / Ιαγουάριος / Ocelotl / Αίλουρος (Βοράς) ~ Τόνος: 6 (Ροή), Κιν 214



Η 214η Ημέρα
ή ΚΙΝ (από 1 - 260)
σήμερα στο ημερολόγιο ΤΖΟΛ-ΚΙΝ (Μέτρημα των Ημερών)
~Διαδώστε την γνώση - Διαδώστε την Αλήθεια!~

Day Sign: Ix / Jaguar / Ocelotl / Ocelot (North) ~ Tone: 6 (Flow), Kin 214


κάντε απλά κλικ στα κείμενα...

...για να μπορέσετε να τα διαβάσετε.
Αν σας αρέσει η ιστοσελίδα και επιθυμήτε να συνεισφέρετε με οποιοδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε απλά μαζί μου! Η εργασία αυτή γίνετε οικειοθελώς και χωρίς κάποιο οικονομικό ώφελος! Αφιερωμένη στη λάμψη της Αλήθειας και τη διάλυση της σύγχησης και της παραπλάνησης όσον αφορά τα ημερολόγια ή εστιασμό της συνείδησής μας!

Τι είναι τι στους ημερολογιακούς πίνακες - Εξηγήσεις για γρήγορη κατανόηση

Τα Χρώματα των Ιερογλυφικών

Τα Χρώματα των Ιερογλυφικών
Και η ερμηνεία της αλληλοσυσχέτισής τους με το χρώμα της Δεκατριάδας αλλά και μεταξύ τους. Αναπροσαρμογή από τον "Κώδικα Μετατροπής και το Ημερολόγιο των Μάγιας του κ.Ίαν Ξελ Λάνγκολντ

Η Πρόγνωση ή το Μαντείο των Κατευθύνσεων

Η Πρόγνωση ή το Μαντείο των Κατευθύνσεων
Και πως τα Χρώματά τους αλληλεπιδρούν το ένα στο άλλο. Από τον "Κώδικα Μετατροπής και το Ημερολόγιο των Μάγιας" του Ίαν Ξελ Λάνγκολντ

Για τις καθημερινές αναρτήσεις

Θα ήθελα να ενημερώσω τους αναγνώστες της "Εξέλιξης και Ροή της Συνείδησης της Δημιουργίας στο Ημερολόγιο Τζολ-Κιν και Τουν των Μάγιας", ότι υπάρχουν ημέρες που δεν δύναμαι να ενημερώνω τις αναρτήσεις για ποικίλους προσωπικούς λόγους ή, η ενημέρωση της ημέρας γίνεται αργά μέσα στην κάθε μέρα ή, κάποιες φορές που η σύνδεση στο διαδίκτυο δεν είναι εφικτή .
Για αυτό το λόγο σας παροτρύνω και παρακαλώ τουλάχιστον για τις "κενές" ημέρες ή αν θέλετε γρηγορότερη ενημέρωση για τον αριθμό και το σημείο της ημέρας, να κρατάτε μόνοι σας το ημερολόγιο!
Είναι απλό μια ματιά στον "Πίνακα του Ημερολογίου" για να δείτε ποια είναι η επόμενη ημέρα και αν θέλετε την ανάλυση επανέρχεστε στην ιστοσελίδα και θα βρείτε στις "Ετικέτες" την ανάλυση του αριθμού ή του σημείου της ημέρας που επιθυμείτε!
Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να βρήτε τις εξηγήσεις σε οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία σας ενδιαφέρει.
Ευχαριστώ!
Καλή διαδρομή και διασκέδαση με τους κύκλους του ημερολογίου των Μάγιας!

Το Ημερολόγιο Τζόλκιν (Μέτρημα των Ημερών) των Μάγιας

Το Ημερολόγιο Τζόλκιν (Μέτρημα των Ημερών) των Μάγιας
Η καθημερινή σταθερή ενναλαγή των ημερών (Κινς)

Σύντομη Εισαγωγή στο Ηερολόγιο των Μάγιας

Εδώ είναι μια Γρήγορη Παραπομπή σε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε το δικό σας Ημερολόγιο των Μάγιας και Κώδικα Μετατροπής.

Αυτό το εργαλείο περιλαμβάνει τις Οδηγείες και δυο πίνακες με τους οποίους οι ημερομηνίες του Γρηγοριανού ημερολογίου μπορούν να μετατραπούν στο Ιερό Ημερολόγιο των Μάγιας που λέγεται Τζολ-Κιν. (Τζολ – Κιν σημαίνει το Μέτρημα των Ημερών) Με αυτό το εργαλείο μπορείτε να βρήτε για τη σημερινή μέρα ποιά είναι η τρέχουσα ημέρα στο ημερολόγιο των Μάγιας καθώς και άλλες ημερομηνίες μέχρι πίσω την 1η Ιανουαρίου 1910.

Οι Μάγιας είχαν αρκετά διαφορετική θεώρηση για τον «Χρόνο» από αυτή που έχουμε τώρα στην κοινωνία μας.

Μια ισχυρή απόδειξη αυτού είναι ότι το καλενδρικό τους σύστημα αποτελείτε από 2 διαφορετικά ημερολογιακούς κύκλους των 360 και 260 ημερών. Αυτοί οι ημερολογιακοί κύκλοι ήταν το Τουν και το Τζολ-Κιν. Αυτοί οι δυο κύκλοι λειτουργούσαν σαν εξαρτώμενα γρανάζια. Πολύ σημαντική Σημείωση! Κανένας από αυτούς τους κύκλους δεν συνδέεται κατευθείαν σε κάποιες παρατηρούμενες αστρονομικές τροχιές όπως κάνει το δικό μας ημερολόγιο. Η ιστορία μας δείχνη καθαρά πως το Γρηγοριανό ημερολόγιο επιβλήθηκε δια βία στον κόσμο από τους βασιλιάδες και την Καθολική Εκκλησία. Το χρησιμοποίησαν για να καταστρέψουν ιθαγενείς λαούς και τους πολιτισμούς τους ολοκληρωτικά. Αυτό το Γρηγοριανό ημερολόγιο βασίζεται στα φυσικά φαινόμενα του πλανήτη μας που γυρνά γύρω από το αστέρι μας που λέγεται Ήλιος. Αυτό συμβαίνει κάθε 365,25 ημέρες. Αυτά είναι τα φυσικά φαινόμενα και η βάση της κατανόησής μας για τον χρόνο. Οχρόνος αντιλαμβάνεται από εμάς, σαν μια κίνηση μάζας και ενέργειας μέσα στο διάστημα.

Οι Μάγιας γνώριζαν πολύ καλά τον ηλιακό κύκλο και κατέγραφαν προσεκτικά τα ίχνη του με το ΠΟΛΙΤΙΚΟ τους ημερολόγιο που λέγεται Χάαμπ.

Το Χάαμπ ήταν ένα ημερολόγιο 365,25 ημερών και χρησιμοποιώταν από τους Μάγιας για τα λογιστικά και τη συλογή των ΦΟΡΩΝ στην αγροτική κοινωνία τους. Είναι λογικό.

Πότε θα μπορούσαν να πληρώσουν τους φόρους τους; Όταν ωρίμαζαν τα σπαρτά.

Αλλά εκτός από αυτό...

Οι Μάγιας ολοκληρωτικά αγνόησαν τον ηλιακό κύκλο σαν το κέντρο στη συνείδησή τους

Όλες οι ημερομηνίες του ημερολογίου των Μάγιας, συμπεριλαμβάνοντας και τις προσωπικές γεννέθλιες ημέρες, τις αφιερωμένες και τα περισσότερα ιερά τελετουργικά γεγονότα καταγράφονταν σε περιόδους των 360 ημερών που λέγονται Τουνς (Tuns ακούγεται σαν «συντονισμός» = “tunes”). Όλες οι «πετροσκαλισμένες» ημερομηνίες στη διάρκεια των κόσμων των Μάγιας και των Τολτέκων είναι ημερομηνίες Τουν. Ολόκληροι οι πολιτισμοί των Μάγιας και των Τολτέκων γιόρταζαν την κάθε μέρα του Τζολ-Κιν και Τουν ημερολογίων για πάνω από 2.000 χρόνια. Τι χρονομετρούσαν αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι που ήταν τόσο ευφυής στα μαθηματικά και στην αστρονομία; Αυτό ήταν το άλυτο ένιγμα των Μάγιας. Μέχρι που ο Καρλ Γίοχαν Κάλλεμαν με φιλοσοφικό δοκτορά έκανε τις επιστημονικές του, ριζοσπαστικές ανακαλύψεις για το καλενδρικό σύστημα των Μάγιας. Ο Δρ. Κάλλεμαν και ο Ίαν Λάνγκολντ ανακάλυψαν και διέδωσαν τα στοιχεία του ότι οι Μάγιας ιχνογραφούσαν την Ροή, την Συχνότητα και την Πρόθεση της ίδιας της Δημιουργίας. Υπάρχει ένα βιβλίο το «Λύνοντας το Μεγαλύτερο Μυστήριο της Εποχής Μας» από τον Δρ. Κάλλεμαν, διαθέσιμο και ετοιμάζονται πολλά ακόμα για αυτό το θέμα. Περισσότερες πληροφορίες στο: www.mayanmajix.com

Σε αυτό που δίνετε την προσοχή σας...Σε αυτό συνειδητοποιείστε.

Ο πιο κύριος νόμος στο Σύμπαν.

Κάθε μέρα στη Δημιουργία δημιουργήτε με την δικιά της ενέργεια. Αυτή η ενέργεια καλύπτει όλη μας την πραγματικότητα την φανερή και την αόρατη. Υπάρχουν 260 διαφορετικοί συνδιασμοί από 20 διαφορετικές ενέργειες Κύριων Ημερών ή «Ιερών Ηλιακών Σημείων» (ενέργια που στέλνετε από τον Ήλιο) [Day Lord energies or "Sacred Sun Signs"] και 13 διαφορετικές Γαλαξιακές Ενέργειες ή «Τόνοι» που στέλνονται από τον Κεντρικό Ήλιο του γαλαξία μας. Ο Κεντρικός Ήλιος του Γαλαξία μας λέγεται, Χούναμπ Κου. (Ο Μοναδικός δώτης της Κίνησης και του Μεγέθους.) [Hun’ Nab Ku. (The One giver of Movement and Measure.)]

Η κάθε μια των Κύριων Ημερών ή «Ιερών Ηλιακών Σημείων» έχει μια προσωπικότητα και κάθε μια από τις Γαλαξιακές Ενέργειες ή «Τόνους» έχουν ένα σκοπό ή πρόθεση. Αυτός ο συνδιασμός δίνει στη κάθε ημέρα ένα «χαρακτήρα» και μια «πρόθεση».

Όταν ευθυγραμμίζεται τις δικές δραστηριότητες και προθέσεις με τις ενέργειες της ημέρας, θα εργάζεστε με την ροή και την πρόθεση της δημιουργίας και έτσι η εκπλήρωση των σκοπών σας θα γίνετε ευκολότερα.

Όταν ενσαρκωθήκατε σε αυτή τη ζωή, ήρθατε με ένα από αυτούς τους 260 ενεργειακούς συνδιασμούς.

Παρομοιάστε το με μια πλατφόρμα ή ένα δίχτυ με 260 διαφορετικές σε μέγεθος και σε σχήμα, τρύπες. Η ειδική σας προσωπική ενέργεια και πρόθεση για αυτή τη ζωή ταιριάζει μέσα από μια και μόνο μια από αυτές τις τρύπες. Αυτή ήταν η ημέρα στο ημερολόγιο των Μάγιας που γεννηθήκατε. Συνηχήσατε με αυτή τη δόνηση της δημιουργίας αυτής της μέρας και κοιταχτήτε, είστε εδώ.

Κάθε 260 ημέρεςαυτή η ενέργεια επανα-δημιουργήτε και θα ανακαλύψετε καθώς θα ακολουθήτε το ημερολόγιο των Μάγιας ότι πραγματικά συνηχεί με την δημιουργία αυτή τη μέρα.

Ο κάθε άνθρωπος που θα γεννιόταν σαν «Αρχαίος Μάγια», ήξερε γιατί είχε έρθει εδώ στον πλανήτη Γη. Μάθαινε επίσης από παιδί ακόμα πως να πράξει το καλύτερο για να εκπληρώση τους προσωπικούς του σκοπούς. Αυτή η πληροφορία χρησιμοποιόταν για την οργάνωση και λειτουργία ολόκληρου του πολιτισμού των Μάγιας για πάνω από 3.000 χρόνια. Οι Μάγιας είχαν τέτοια σοφία που βασικά προέβλεψαν και τη πτώση του ίδιου τους του πολιτισμού. Ήξεραν ότι το λουλούδι του πολιτισμού τους θα σβήσει για να γίνει αργότερα, οι ΣΠΟΡΟΙ. Οι προβλέψεις προήλθαν από το ημερολόγιο των Μάγιας. Αυτές οι προβλέψεις βγήκαν αληθινές 500 χρόνια αργότερα ακριβώς στην ώρα τους. Φανταστήτε τους σημερινούς μας ηγέτες να μιλάνε για κάποια τέτοια αλήθεια. ΔΕΝ το νομίζω!

Κάθε μοναδική Ημέρα έχει μια Κύρια Ημέρα ή Ιερό Ηλιακό Σημείο. Αυτό θα είναι ένα από τα 4 χρώματα που εκπροσωπεύει μια από τις Κύριες κατευθύνσεις (Ανατολή, Κόκκινο) (Βορράς, Άσπρο) (Δύση, Μπλε ή Μαύρο) (Νότος, Κίτρινο). Η κάθε μια από αυτές έχει ένα προορισμό στη δημιουργία.

1.Ανατολή, Φωτιά, Ξεκινήματα ή Γέννηση, όπως στην ανατολή της κάθε ημέρας.

2.Βορράς, Σοφία σαν γνώση με το συναίσθημα που διηλίζεται από αυτή, κάπως ψυχρό, απομακρυσμένο και αναλυτικό.

3.Δύση, Μεταμορφώσεις ή αλλαγές, σαν τις αλλαγές που βλέπουμε από την Ημέρα, στην Σκοτεινιά, την Νύχτα.

4.Νότος, Ολοκλήρωση ή ωρίμανση. Ανοιχτό, ζεστό, φιλικό και πλούσιο σε αισθήματα.

Αυτές οι ενέργειες σχετίζονται μεταξύ τους περισσότερο σαν διαφορετικές μουσικές νότες πάνω στο πεντάγραμμο. Μερικές είναι αρμονικές με άλλες νότες, με άλλες είναι παράφωνες και με άλλες είναι ακριβώς το αντίθετό τους. Πολλά ζευγάρια είναι αντίθετα, επιβεβαιώνοντας το ότι τα αντίθετα έλκονται. Όλες οι κατευθύνσεις συνεργάζονται μαζί για να παράγουν το μουσικό κομμάτι που λέμε ζωή.

Κοιτώντας το διάγραμμα με τον τίτλο «Μαντείο των Κατευθύνσεων», μπορείτε να δείτε την σχέση και μια σύντομη περιγραφή αυτών των ενεργειών. Αυτό μετά θα σας δείξη το πως η ενέργειά σας θα λειτουργήσει με την ενέργεια της κάθε ημέρας ή με την ενέργεια κάποιου άλλου ατόμου. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για να διατηρούνται οι σχέσεις ισορροπημένες και να σας κρατήσει μακριά από το να παίρνετε τις ημερήσιες ή τις προσωπικές δυσκολίες, πολύ προσωπικά. Υπάρχουν αυτές οι δυσκολίες όπως όλοι γνωρίζουμε, εδώ είναι μια Μεγάλη, φυσιολογική εξήγηση αυτού. Για άλλη μια φορά, το να εργαζόμαστε με αυτές τις ενέργειες και σχέσεις με γνώση είναι πολύ καλύτερα από το να τις αφήνουμε να μας τρελαίνουν από άγνοια.

Όλο το ημερολόγιο των Μάγιας γυρίζει σε κύκλους. Ο πιο βασικός από αυτούς είναι το «Γύρισμα» των 20 Ιερών Ηλιακών Σημείων, το οποίο είναι ένας «μήνας» των Μάγιας που λέγεται Ουίναλ (Uinal = σε ελεύθερο άκουσμα Εμείς-στο-όλο = We-in-all). Αυτές είναι οι σειρές που πηγαίνουν από την κορυφή στη βάση του Τζολ-Κιν ημερολογίου των Μάγιας. Επίσης το «Γύρισμα», ή ο κύκλος των 13 Τόνων (αριθμοί από το 1-13) που λέγεται Δεκατριάδα ή Τρίτη νύχτα, η οποία θα ήταν μια «εβδομάδα» των Μάγιας.

Στην αρχή από οποιαδήποτε «εβδομάδα» των Μάγιας (οποιαδήποτε ημέρα με τον αριθμό ένα) η Κύρια Ημέρα με την οποία ξεκινάει, δίνει μια βάση προσωπικότητας ή την ενεργητική ώθηση σε όλο των 13 ημερών κύκλο.

Γεννηθήκατε σε μια ημέρα με τον αριθμό ένα; Η Κύρια Ημέρα σας ή Ιερή Ηλιακή Σημειακή ενέργεια διπλασιάζεται σε ισχύ.

Η Δεκατριάδα, στην οποία γεννηθήκατε εκφράζει την βάση της ώθησης των κινήσεών σας για όλη σας τη ζωή.

Φωτεινές και Σκοτεινές Πτυχές της Δημιουργίας

Υπάρχουν κύκλοι μέσα σε κύκλους στο ημερολόγιο των Μάγιας. Ένας από αυτούς είναι η ταλάντευση από «Φωτεινές» περιόδους της Δημιουργίας και «Σκοτεινές» περιόδους της Δημιουργίας.

Μια «Φωτεινή» περίοδος είναι όταν η Δημιουργία εμφανίζει μια νέα αφύπνηση. Όπως στο «Φως» που ανάβει.

Μια «Σκοτεινή» περίοδος δεν είναι τόσο κακή περίοδος αλλά ο καιρός για ανάπαυση, να αντανακλαστεί το τι διδάχτηκε ή να εφαρμοστεί αυτό που έγινε τώρα γνωστό. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν μερικές φορές δυσκολίες στην εφαρμογή της νέας πληροφορίας αλλά αυτό δεν έχει να κάνει απαραίτητα με την κακία αλλά σε μεγάλο βαθμό με έναν άγνωστο ακόμα συντελεστή που θα ανακαλυφθεί μόνο στην εφαρμογή.

Κοιτάζοντας στο ημερολόγιο των Μάγιας (τον πράσινο πίνακα του Τζολ-Κιν) μπορούμε να δούμε την σειρά των ημερών που κατεναίνουν από πάνω προς τα κάτω.

«Φωτεινές» και «Σκοτεινές» περίοδοι εναλλάσονται από μέρα σε μέρα. Ο Κροκόδειλος είναι μια «Φωτεινή» ημέρα και ακολουθόντας ο Άνεμος είναι μια «Σκοτεινή» ημέρα. Η Άκμπαλ (Akbal), που μεταφράζεται, Νύχτα, Σπίτι ή Ναός, είναι βασικά μια «Φωτεινή» ημέρα. Η Άκμπαλ σημειώστε το: φέρνει νέο φως από το σκοτάδι. Ο Σπόρος μετάείναι μια «Σκοτεινή» ημέρα και πάει λέγοντας μέχρι κάτω στον Ήλιο που είναι μια «Σκοτεινή» ημέρα, μια για την εφαρμογή όλων όσων φανερώθηκαν στη διάρκεια των προηγούμενων ημερών.

Κάθε «μήνας» των Μάγιας ή «Γύρισμα» των 20 Ιερών Ηλιακών Σημείων (Ουίναλς) εναλλάσεται επίσης από το Φως στο Σκοτάδι. Το πρώτο Ουίναλ (κύλισμα των ημερών από τηνκορυφή στην βάση του) που θα είνα όλο «Φωτεινό» το επόμενο Ουίναλ ή σειρά που κατεβαίνει από την κορυφή προς τα κάτω την βάση του Τζολ-Κιν θα είναι όλο «Σκοτεινό».

Η κάθε «εβδομάδα» των Μάγιας εναλλάσεται επίσης από το φως στο σκοτάδι. Οι πρώτες 13 ημέρες θα είναι «Φωτεινές» και οι επόμενες θα είναι «Σκοτεινές».

Ναι, τα αποτελέσματα συσωρεύονται.

Μερικές ημέρες είναι με Πολύ Φως, με πολλά να μάθουμε, μερικές είναι πολύ σκοτεινές που χρησιμοποιούνται το καλύτερο για ανάπαυση, στοχασμό ή εφαρμογή. Οι περισσότερες είναι ένας ενδοιάμεσος συνδιασμός. Όσο συνηθίζετε αυτές τις διακυμάνσεις θα είσαστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε αυτή τη πληροφορία όλο και περισσότερο προς ώφελός σας.

Επειδή όλες αυτές οι ενέργειες για τον τρόπο αντίληψής μας στην τρέχουσα κουλτούρα μας είναι πολύ ευαίσθητες, μπορεί να χρειαστεί λίγος καιρός μέχρι να μπορέσετε να δείτε το αποτέλεσμά τους.

Να μην ανησυχείτε, σκέφτεστε, εξάπτεστε ή προσπαθείτε για αυτή η οποιαδήποτε από αυτές τις πληροφορίες.

Οτιδήποτε από αυτά, απλά θα προστεθούν στο «φυσικό» άνοιγμα της διαίσθησής σας ή της εσωτερικής σας γνώσης που αυτή η πληροφόρηση θα σας προσφέρει, με τον χρόνο που χρειάζεται και που χρειάζεστε.

Απλά έχετε κατά νου ττην ενέργεια όπως αυτή περιγράφεται για την κάθε ημέρα από το ημερολόγιο των Μάγιας και ζήστε την ζωή σας κανονικά. Η συνείδησή σας θα συντονιστεί αυτόματα με την ροή όλης της δημιουργίας. Πιθανόν να βρεθήτε τριγυρισμένοι από συμπτώσεις σαν ένα από τα πρώτα αποτελέσματα αυτού του συντονισμού. Συνηθείστε το. Αυτό είναι το Πραγματικό Ταξίδη

Θυμηθείτε, «Σε αυτό που δίνετε την Προσοχή σας... είναι σε αυτό που θα συνειδητοποιηθείτε».

Πάντα ήταν έτσι και πάντα έτσι θα είναι, άσχετα αν είσαστε ενσαρκωμένοι στο φυσικό ή όχι.

Σε άλλα άρθρα που θα τα βρήτε στην ιστοσελίδα: http://mayanmajix.com/greek/greek1.html
(ή στα Αγγλικά: http://mayanmajix.com/articles.html) υπάρχουν πληροφορίες διαθέσιμες που αποδεικνύουν επιστημονικά την θέση ότι, το ημερολόγιο των Μάγιας μετρούσε την Ροή, την Συχνότητα και την Πρόθεση της ίδιας της Δημιουργίας για τα τελευταία 16,4Δισεκατομμύρια χρόνια. Όλα όσα γνωρίζουμε μέσω της επιστήμης για το τι συνέβη και πότε μπορούν και το αποδεικνύουν αυτό. Αυτή η «ροή της Δημιουργίας» είναι η πηγή όλης της γνώσης συμπεριλαμβάνοντας και την δική σας εσωτερική γνώση που λέγεται διαίσθηση ή ένστικτο. Δίνοντας την προσοχή σας σε αυτό το πρότυπο αφυπνήζεστε αυξηντικά στη ροή της Δημιουργίας.

Αυτός λοιπόν, είναι ο σκοπός του ημερολογίου των Μάγιας και το γιατί οι Μάγιας το άφησαν εδώ για εμάς, για την εποχή μας, για να συντονίσουμε την συνείδησή μας,

Ευγενικά και Φυσιολογικά, με την ροή της δημιουργίας. Αυτή η «συντόνιση» είναι ο τρόπος να ανοίξη η πύλη προς την δική σας εσώτερη γνώση, και να ενδυναμώση την διαίσθησή σας.

Οι Προφητειες των Μάγιας

Οι Προφητείες από το ημερολόγιο των Μάγιας λένε ότι η εποχή μας είναι ο καιρός μιας μεγάλης αφύπνησης και η επιστροφή του Κουετζαλκοάτλ του Πλουμιστού Ερπετού (Quetzalcoatl, the Plumbed Serpent) που αναμενόταν για πολύ καιρό. Σαν όλα τα ερπετά από τις αρχαίες παραδόσεις, το Κουετζαλκοάτλ αντιπροσωπεύει, την έσχατη γνώση και τα πρότυπα των κινήσεων της δημιουργίας.

Ο σεβασμός και η τιμή που δώθηκε στο Κουετζαλκοάτλ δεν ήταν σαν σε ένα πρόσωπο ή είδωλο, αλλά στη θεώρηση των πράξεων και των σκέψεων κάθε όντος μέσα σε όλο τον χρόνο, που επέτυχε σε οποιοδήποτε βαθμό, μεγαλύτερη σοφία για τον εαυτό του και για τα υπόλοιπα συζώντα όντα.

Να ξέρετε ότι οι πράξεις σας και οι σκέψεις σας επίσης τιμούνται.

Εδώ/Τώρα «Νέοι Σπόροι» της συνείδησης προετοιμάζονται να σπαρθούν και όλες οι αλήθειες θα αναδειχτούν και θα γνωστοποιηθούν.

Είσαστε συμμετέχοντες σε αυτή την δοξασμένη επιστροφή.

Ευχαριστώ και Καλώς ήρθατε...

Καλώς Ήρθατε στην Εξέλιξη

Ίαν Ξελ Λάνγκολντ

1949 - 2005

~~~~~Ευχαριστώ για την επίσκεψή σας!~~~~~ ~~~~~~~~~Thank you for your visit!~~~~~~


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η Πολυτιμότερη προσφορά είναι πάντα η διάδωση της γνώσης! - The most valuable offer is always the transmition of the knowledge!

Μερικοί από τους τίτλους του ιστολογίου